JCI Impact Summit 2019

Als actief lid van JCI heb ik in 2019 als bestuurslid Impact samen met een team de eerste editie van de JCI Impact Summit georganiseerd.

Een nieuw event binnen JCI met nieuwe en ook oude en vertrouwde elementen. Onder leiding van dagvoorzitter Anna Heijker (tevens JCI lid) kon je luisteren naar keynote spreker Joep Langen van Koeckebackers, drie interactieve Impact Power Sessies volgen, passend bij het jaarthema “Hart voor de toekomst”. Deze sessies werden gehost door JCI Partners (Hogiaf, LINDA.foundation, NSGK), JCI leden, JCI Award genomineerden en ondernemers met een pakkend verhaal. Van enkele leden de reactie: “wat een gaaf programma”.

Er zijn 16 Nationale Awards zijn uitgereikt, waarvan één nieuwe Award: de Impact Award. Om je als lid of kamer te nomineren, kon je een filmpje i.p.v. een scrapbook insturen. Er is een jury samengesteld om de inzendingen te beoordelen, er heeft een publieke stemming door JCI leden plaatsgevonden.

Voor meer informatie over JCI: www.jci.nl

“Ik heb wel eens vraagtekens bij de motivatie van sommige netwerkclubs om ‘maatschappelijke dingen’ te doen. Wil je écht verschil maken, of wil je vooral kunnen roepen dat je goede doelen steunt. Bij JCI Nederland was er geen ruimte voor vraagtekens. Mooie groep intrinsiek gemotiveerde mensen! Dank dat ik een bijdrage mocht leveren aan jullie dag.”