De naam Frankie’s is vernoemd naar mijn vader. Hij is in 2018 overleden. In zijn loopbaan was hij bezig met de toekomst van de jongere generatie in het bedrijf, door ze kansen te bieden, meer te leren en tot steun te zijn. Diep in mijn hart wil ik dat ook, bezig zijn met de toekomst van een jongere generatie. Met dit nieuwe initiatief wil ik daar invulling aan geven, op een manier die past bij mij.

‘Geef je hart de leiding en laat je ziel de regie voeren’

Mijn vader moedigde mij aan om mijn ondernemersdroom te verwezenlijken en kennis en ervaring te delen. Ik ontsluit ondernemerstalent voor maatschappelijke vooruitgang. Omdat ik geloof dat daar de sleutel zit om armoede, uitsluiting en ongelijkheid te doorbreken.

Ervaringsonderwijs
Startende en groeiende restaurantondernemers wordt een offline en online leeromgeving geboden, zodat zij zich kunnen oriënteren en gedegen voorbereiden op het ondernemerschap met een betekenisvol foodconcept. Ze staan op het kruispunt van een levensdilemma: Ondernemen, Ja of Nee? Ga ik een eigen onderneming starten, een bedrijf overnemen of sluit ik aan bij een franchise organisatie? Na vijf weken kunnen de deelnemers een weloverwogen beslissing nemen en de volgende stappen zetten.