Activiteiten

Deze week twee dagen een live training voor de woonassistenten van HilverZorg verzorgd. Een actieve en dynamische groep! Onderling werden ervaringen uitgewisseld! En mooi om te horen welke scholingsbehoefte er is. Met enkele aanpassingen corona-proof kunnen trainen.

Ontmoeting

Deze week onder andere een kennismaking met Kim Helmer van de Jamfabriek in Den Bosch. De Jamfabriek wordt een nieuwe plek voor (agri) food ondernemers: kantoren, werkplekken, vergaderruimtes, auditorium, een proefkeuken onder één dak. Wie weet wordt dit mijn nieuwe plek. Ik ben namelijk op zoek naar een nieuwe locatie met een proefkeuken voor 2021. Voor meer informatie, kijk eens op de site: https://jamfabriek.nl/

(Hulp) Vraag

die mij bezig houdt. In de ouderenzorg zijn diverse ontwikkelingen gaande. Corona zie ik als kans om te veranderen van binnenuit. Hoe kan eten en drinken een gezamenlijke activiteit op de woning worden? Juist in deze tijd (minder activiteiten) is samen eten en drinken nog meer iets om naar uit te kijken. Samen eten draagt bij aan het welzijn van kwetsbare doelgroepen. Welke ideeën heb jij om het maaltijdmoment een gezamenlijke activiteit te laten zijn?

Ontwikkeling

In de zomer ben ik gestart met Frankie’s Favorites. Achter de schermen ben ik bezig met het maken van een video. Er komt zo veel bij kijken. De opbouw van het verhaal, mijn woordkeuze, het gebruik van slides, de techniek… enorm leerzaam en intensief! Ook een worsteling om de kern van de boodschap over te kunnen brengen. Gelukkig ben ik omringd met mensen die feedback kunnen geven.

Inzichten

Ik ontdek steeds meer over wat mijn eigen blauwdruk is, hoe ik een fundamentele bijdrage aan de samenleving kan leveren. Een proces van vallen en opstaan. De woorden die bij mij blijven hangen: “nieuwe paden banen“. En het mooie is: dan zie ik ineens allerlei voorbeelden van mensen die nieuwe paden banen. Of kom ik een boek van Saskia op de Weegh tegen.

QUOTE

“Wie de chaos beschrijft, stelt orde op zaken”

Business Verhalen

Wil je meer weten? Regelmatig post ik een reeks van 3-5 beelden met daarin een overzicht van mijn week. Business only.
In mijn Business Verhaal deel ik mijn avonturen, maar ook inzichten, overdenkingen, struggles en successen!

2020 © Susan Wanders. All rights reserved. | Privacy